Wie regelmatig notebooks onder ogen krijgt voor testdoeleinden, is blij als er af en toe een afwijkend model langskomt: een systeem waarbij de fabrikant de platgetreden paden eens verlaat. De Accu Dell Inspiron 17r http://www.kopenaccu.com/dell-inspiron-17r.html bedient ons op onze wenken wat dat betreft.

Wie bedenkt er nu om een energiezuinige cpu in een 11,6"-laptop te combineren met een relatief krachtige gpu? Een goede keuze van Accu Dell Inspiron m501 http://www.kopenaccu.com/dell-inspiron-m501.html is in ieder geval om de gebruiker.
De pessimist zal zeggen dat de Accu Dell Inspiron m5010 http://www.kopenaccu.com/dell-inspiron-m5010.html te lomp is voor een ultraportable en niet krachtig genoeg is voor gaming.

Accu Dell Inspiron m5030 http://www.kopenaccu.com/dell-inspiron-m5030.html heeft met de Alienware M11x een fraaie notebook met leuke science fiction-elementen laten landen.

Overigens lijken de toetsen kleiner dan ze zijn, aangezien ze bedrukt zijn met witte lijnen. In het donker blijkt dat de lijnen oplichten door de keyboardverlichting. De lijnen geven de Accu Dell Inspiron n3010 http://www.kopenaccu.com/dell-inspiron-n3010.html een vreemde retro-uitstraling, waarbij de gekleurde keyboardverlichting voor een bijna psychedelisch effect zorgt.
Laptop Accu Dell : http://www.kopenaccu.com/dell.html
http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/383041
http://kopenaccu.weboblog.com/deze-dell-inspiron-15r-accu-is-de-juiste-keus-voor-u/