Hier kunt u een laserpen kopen: http://www.laserkopen.com/

Als u wilt dat een helder, outdoor laser, kijken naar de Pro-serie. Het was mijn geld voor de LOL factor alleen al waard. Zodat enkel in het mild me geërgerd, maar was niet de deal breaker. De programmeerbare besturingselementen zijn perfect voorinstelling van de fabriek naar mijn mening voor een groene laserpen. In eerste instantie het indrukken van de knop is helder, twee persen zijn strobe en drie is dim. De deal breaker is dat elke keer als ik probeerde om de plaats van de clip al de weg naar huis in mijn zak, de darn thing eraf valt de laserpen.

Het is ook een grote groene laserpen te werken aan projecten in krappe plaatsen. Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die op zoek naar een compacte krachtige laser voor enig doel. De staart GLB schakelaar wordt aanbevolen voor gebruik met een vuurwapen, zoals de kortstondige functie verstrekt wanneer de schakelaar is licht depressief is. Het biedt verscheidene verschillende combinaties van functies die kunnen worden ingesteld door de instructies te volgen en het gebruik van de schakeloptie. Het komt ook met een stevige riem etui.

Dit is een krachtige 300mW laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9704.html

Ik adviseer je naar de JETLASERS website om alle informatie die u kan hierover of hun vele andere producten. Het enige nadeel aan deze laser is dat er geen textuur aan de buitenste finish. Spoedig na de aankoop van de laser in maart, vond ik het op de grond naast waar ik had gezeten. Ik plaatste het terug in mijn zak, met behulp van de behoudende clip om het veilig aan de binnenkant van mijn zak. Een paar uur later, vond ik het weer eens op de grond. Anders is dit een groot licht. Ik zou opnieuw kopen en deze 300mW groene laserpen aanbevelen aan anderen. Een reflectie van een glanzend oppervlak verblindt u. Ik ben eerlijk gezegd bang dat het pijn zou doen iemands ogen.